Има нас који се сећамо зликовца који је у више наврата, а неретко с успехом, малог Тому Раковића покушавао да раздвоји од баке и деке.

Извесни господин Чикеш, поскандинављени Србин и страни плаћеник последњих година, скривен под псеудонимом и ликом чувеног крагујевачког глумца, Саше Пилиповића, делује у старој српској престоници.

Према једној од верзија, Чикеш, који је за време службе при шведској амбасади показивао интересовање за кинематографију, сличност са Пилиповићем приметио је 2008. на кастингу за серију „Село гори”, када се нашем суграђанину губи сваки траг.

Разлика је више него очигледна.
  • Оно што прво упада у очи када погледамо фотографију Саше Пилиповића из 2008. године јесте то да на њој прст десне руке држи елегантно и у висини лакта. Поставља се питање зашто би сада, уколико се ради о истом човеку, подизао прст изнад, када то представља већи физички напор, а притом је старији петнаест година? – изјављује стручни консултант Паралелног, проседи детектив – јутјубер. Знаш га, читаоче, гостује у јутарњем код Јоване Јеремић.

Уколико међу вама и даље има неверних Тома, покушајте да објасните следеће чињенице:

Пилиповић наводно говори есперанто

Ма немој? Међународни језик који не зна ниједан народ. У ствари, Чикеш га користи за слање субверзивних порука с циљем распарчавања земље. Наш човек се не би замарао тим глупостима.

Пилиповић је глумац, а Чикеш адвокат

Ту је мало морао да се потруди. Са друге стране, познато је да домаћи шпијуни користе време аплауза како би договарали издају (највише их је међу глумцима).

Пилиповић је физички снажнији и спретнији од Чикеша

Снимајући филм Ринге Раја, Пилиповић је био подвргаван моћним физичким припремама и учењу борилачких вештина са Далеког истока, захваљујући чему је пружао јак отпор док су га, те 2008. године, српски непријатељи одводили у непознатом правцу.

Постоји прича да је током акције сам адвокат Чикеш задобио толико повреда да је „Пилиповић“ био принуђен на отказивање низа представа.

Због свега тога данас се овај „глумац“ труди да остави утисак жустрине, иако је мало вероватан сценарио у коме би ико досегао овакав ниво борилачке самоспознаје:

Изворни Пилиповић, отац борилачких вештина.

Ми смо, зарад истраживачког новинарства, неколиких пута одлазили у позориште не бисмо ли ухватили прилику и посматрали га изблиза. Уколико и даље има сумњичавих, извол’те и ви, сигурно ћете га срести.

Паметном доста.

Фотографије: Википедија, Јутјуб (слика екрана)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *