дашић годзила

Депонија у Јовановцу, крагујевачка планинска лепотица, чијег постојања смо постали свесни погледом из новоизграђених стамбених комплекса, последњих дана и недеља обвијена је велом стрепње.

Вест да је депонија примила облике интелигентног живота у крагујевачкој јавности изазвала је страх и неверицу, па упркос тврдњама научне заједнице да би таквом организму биле потребне године да се оспособи за напад, суграђани настањени у њеном подножју (депоније) јављају нам се са шокантним информацијама:

  • То нимало није наивно и, да вам кажем, ја сам се на чисто искуство ишчупала прексиноћ. Та – Годзила пије воду са Углешнице. Кад сркне – засуши је до Десимировца – сведочи читатељка која не крије забринутост за своје најмилије.
Дашић: Пожурите, не знам колико ћу моћи да је задржим!
  • Годинама су наши суграђани скромно и у тишини гојили овог монструма. Сада, кад је стасао – уместо да крене према Рачи или Баточини, он се спрема на своје најближе! Храни кера да те уједе! – обратио се кратко градоначелник, који најављује формирање тима за постизање компромисног решења са овом звери.

У случају најцрњег сценарија, наши истраживачки новинари консултовали су мишљење вештачке интелигенције са најјасније постављеним питањем:

Добро је, по свему судећи, да нарочитих разлога за бригу нема. Али добро је, с времена на време, обновити и свест о томе да све што се деси на депонији – остаје на депонији.

Фото елемент: Глас Шумадије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *