Како за Паралелно сведочи Драган Т, радник на Тржници који тврди да се у подземном делу комплекса сусрео са Обреновићем, приликом извођења радова, заједно са својим колегама, остао је затечен када су открили временски портал!

Колега са хилтијем, нервозан јер је тог дана умало срушио носећи зид, због чега му је директор викао, скоро да није ни приметио плавичасту светлост из једног од отвора. Убрзо се ту нашао проћелав лик с некаквом лентом и ордењем и били смо у фазону: брате, шлем, јебига – градилиште. – објашњава радник, који је на разговор дошао у пратњи лекара.

Али он се као осврте, намргоди и издра нам се ту као коњ. Баш јако се драо, ништа га нисмо разумели. Сви смо плакали. Стрвичан стрес! – присећа се несрећни Драган.

У саопштењу предузећа Шумадија за наш портал наводи се да није у питању први случај проналаска временског портала на крагујевачким градилиштима, те да се у овом тренутку ради на изналажењу модалитета за повратак одређених лица назад, а да ће исти бити употребљен да се ситуација са отезањем радова анулира чим до завршетка радова буде дошло.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *