лопов из лапова

Након последњег маневра најчувенијег српског лопова, када је преко мађарске границе у Србију неовлашћено унео плућа пуна чистог ваздуха, наша редакција контактирала је господина који се тренутно налази на годишњем одмору у отаџбини.

На питање зашто се одлучио на овај пут, Лопов из Лапова каже да се за позив лопова одлучио као способан и предузимљив човек, ангажован од Удбе, у тренутку најгоре Ковид изолације, када су нашој земљи брутално одузимали респираторе по аеродромима.

  • Ја кажем, ‘оћете наше, што председник обезбедио? Узмем то, натоварим и њихово, па за Србију. Онда ти, Немац, кркљај, а Србин на респиратор – боц – присећа се наш саговорник.

Најчувенији окршај Лопова из Лапова и полиције догодио се када га му је готово читаво министарство унутрашњих послова Немачке било за петама све до границе пријатељске Чешке, када је командир потере схватио да је и сам опљачкан.

  • Ха-ха. То је била добра фора – присећа се Лопов; Ја сам се накрао за два живота, сад радим за Србију и из задовољства.

Лопов из Лапова тренутно ради на пројекту који засад не може да открије, али тврди да ћемо сви бити изненађени. У случају непогода какве су нас задесиле у претходном периоду, каже, стоји на располагању грађанству и отаџбини.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *