Према првим, незваничним информацијама, до акцидента је дошло током породичног весеља, након расправе домаћина Јована Љ. са гостима који су тврдили да је авион немачке авијације за време I светског рата на овом месту оборен случајно:

  • Дај ја да опалим случајно да видим да л’ ћу да оборим нешто?! – само то је казао и сео за топ, преноси његове речи уплакана супруга.
  • Сад, да л’ ће га у лудницу или у затвор – не знамо.

Да је враг однео шалу на бресничком небу могло се ишчитати у виду плавичасте светлости, када се наводни НЛО, закривљујући временски модус, почео обрушавати у правцу Белошевца.

  • Ми били и заборавили на њега. Мислили „Пусти! Ће се врати, напило се. И ко би рек’о да ће оно да опали?” – питају се његови најмилији.

У стручној јавности провејава сумња да је у питању сателит Илона Маска, одбацујући као смешну тврдњу о НЛО-у. Са друге стране, човек из Белошевца тврди да је заједно са мајком пружио прву помоћ рањеним члановима посаде, који су, сматра, војници сазвежђа „Проксима Кентаури“, послани да у Србију донесу поруке мира.

Очекује се обраћање председника Вучића и ево га:

  • Не знам шта је то: тај НЛО, УФО, чуда – али је чињеница да се у Крагујевцу десило нешто од историјског значаја за Србију – био је загонетан.

ХИЦЕМ ЗАПЕЧАТИО СУДБИНУ СРБИЈЕ!

Упитан да ли ће се и на који начин обарање овог објекта одразити на судбину државе, председник је као из топа (иронично, јер је и Јован погодио из топа) изјавио да не треба улазити у панику, али и да ако је досад било наде за Косово, ту се више ништа не може учинити.

За најновије информације из случаја „Метино брдо“ читајте Паралелно!

Позадинска фотографија: Марко Шорак

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *