Шокантно!

У поруци која је стигла на мејл наше редакције, читатељка се пожалила на наставницу која је њеној кћерки за време читавог летњег распуста предавала француски уместо енглеског језика!

Проблем настао код глагола „to be“. Дете исмејано пред читавим разредом јер је мењало глагол „être“!

Како каже, кћер је у школу језика уписала да обнови градиво пре него што крене у пети разред. Са наставницом, незадовољна мајка је размењивала поруке, доводила је дете на часове и добијала повратне информације о напретку. Није могла ни да наслути игру наставнице!

  • Ја нисам учила језике, нисам имала појма да дете учи француски. Ја да знам не бих је слала у те школе. И шта сад ја да радим? неутешна је мајка.

Наставници школе коју девојчица сада похађа мајци потврђују причу наше читатељке. Уместо енглеског, дете одлично познаје француски језик.

  • Нама је познат рад дотичне професорке, која нам је раније била и колегиница. За време радног односа, када је требало да предаје француски, она је, међутим, предавала енглески. Сада наставља игру и ван школског система. Ужас на шта су људи спремни за нашу редакцију потврђују из школе „Сава Керковић“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *