Након последњих обилазака окупљених на Чибукобачкој кривини, почело се сумњати на масовну појаву опседнутости међу учесницима блокаде!

–Они човече, кад наиђемо, искрећу беоњаче на нас! Живе у неком свом свету. Нису чиста посла! Колега кад их видео – пао у фрас! – сведочи господин задужен за обилазак блокаде џипом.

Сумња се јавила пролетос, с почетком даноноћних смена у којима су Левчани бранили истраживање литијума на својој земљи. Након зимског пада температура, кажу из ове компаније, постали су сигурни у умешаност нечисте силе.

–То не зна шта је зима! Ја приђем, кажем: „Људи, идите кући, да видимо нешто“ – јок. Приђем опет, поновим – знаш шта ми кажу? „Цок“ (звучни сигнал одричне каквоће). Неће па то ти је – додаје возач солидно опремљеног превозног средства.

На прилазу блокади, умало нас није стрефио шлог када смо угледали исколачене беоњаче наших домаћина. Дрхтавим гласом успели смо да се представимо, на шта су Левчани поново примили људско обличје.

И’те децо у кривак, једном ће да нам остану очи овако – каже старији домаћин (у даљем тексту ‘Андертејкер’), који је изгледа и осмислио овакав начин камуфлаже.

На молбу да прокоментарише наводе о опседнутости учесника блокаде, господин кроз смех одговара:

−Кад праве од нас будале, мора да сарађујемо! Нек дођу још неки пут, па ће да им скачу дрекавци и караконџуле заврат, а ми од напред – са мачуге – закључује Андертејкер, видно гостопримљив и ведар.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *